Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Rutten?

Behoefte om aan je conditie te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Rutten met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Rutten te monteren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Rutten

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Rutten worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Op ons kun je rekenen. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bestaat enkel uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Rutten geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Rutten geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat doe je via de webshop.