Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Runkelen? Fitness Specialist is het juiste adres

Behoefte om aan je conditie te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoonweg vanuit je eigen woonst in Runkelen. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. In ons aanbod vind je alleen A-merken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Runkelen wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Runkelen

De levering en installatie van je loopband in Runkelen kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw wensen. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Op ons kun je rekenen. rebound loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Runkelen? Onze medewerkers staan je bij met advies. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Runkelen wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.