Menu
Your Cart

Vanuit huis in Rosmeer werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Rosmeer met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding als sportkledij is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Rosmeer

De levering en installatie van je loopband in Rosmeer kan Fitness Specialist voorzien. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. In ons gamma vind je alleen klassemerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Rosmeer afleveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Rosmeer? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier dus absoluut bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Advies en service op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw wensen zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Rosmeer geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.