Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Romershoven? Fitness Specialist is het juiste adres

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Romershoven met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier kan je zorgeloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Romershoven

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Romershoven leveren én installeren. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Contacteer ons dan gerust. Wij zijn er voor onze klanten.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Romershoven? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Ons aanbod bevat alleen topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Romershoven geleverd wordt. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook compleet af op jouw wensen. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Romershoven geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons aanbod? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.