Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Riksingen? Fitness Specialist is het juiste adres

Behoefte om aan je fitheid te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woning in Riksingen. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. Ons aanbod bestaat enkel uit klassemerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Riksingen geleverd wordt. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Riksingen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden. bowflex loopband

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Riksingen

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Riksingen komen leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw voorkeuren. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Je kan altijd op ons rekenen.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Riksingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dat kan via onze webshop.