Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Rijkhoven

Je conditie op peil houden? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Rijkhoven met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Rijkhoven

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Rijkhoven afleveren én installeren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij staan altijd voor je klaar.

De voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Rijkhoven? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma alleen klassemerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Rijkhoven geleverd wordt. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw voorkeuren. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die helemaal past bij je levensstijl. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Rijkhoven geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons gamma? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.