Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Rijkel met een loopband van Fitness Specialist

Wil je je fitheid graag op peil houden? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Rijkel met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie investeert in een loopband van Fitness Specialist, maakt de juiste keuze. Ons gamma (woord vermijden --> verwijst naar de winkel GAMMA) bevat alleen merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Rijkel leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Rijkel

De levering en installatie van je loopband in Rijkel kan door Fitness Specialist voorzien worden. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij zijn er voor je.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Rijkel te installeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus absoluut bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw wensen. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Rijkel geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat kan via onze webshop.