Menu
Your Cart

Train thuis in Reppel met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Reppel met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Reppel te monteren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Wij afleveren jouw loopband gratis aan huis in Reppel

De levering en installatie van je loopband in Reppel kan door Fitness Specialist voorzien worden. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons gamma (woord vermijden --> verwijst naar de winkel GAMMA) bevat enkel A-merken en bovendien geven we advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Reppel leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw voorkeuren. Zo ben je absoluut zonder twijfel van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Reppel geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons gamma? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.