Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Remersdaal met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen huis in Remersdaal met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bevat enkel merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Remersdaal leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Remersdaal

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Remersdaal leveren én plaatsen. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij staan altijd voor je klaar. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Remersdaal? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Remersdaal wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.