Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Piringen met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woonst in Piringen. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Piringen

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Piringen leveren én plaatsen. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Zie je schade of merk je na de montage dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Piringen geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Piringen te monteren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw voorkeuren. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Piringen geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod beter leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.