Menu
Your Cart

Loopband kopen in Pelt? Dat doe je bij Fitness Specialist

Graag je conditie op peil houden? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Pelt met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel A-merken en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Pelt leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Pelt

De levering en installatie van je loopband in Pelt kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien helemaal af op jouw wensen. Merk je na de installatie problemen of schade op? Contacteer ons dan gerust. Wij zijn er voor onze klanten. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Pelt? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Pelt geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.