Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Peer?

Behoefte om aan je fitheid te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Peer. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Peer wil installeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. Wij verkopen alleen merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw wensen. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Peer. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel. rebound loopband

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Peer

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Peer worden geleverd én geïnstalleerd. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij staan altijd voor je klaar.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die volledig past bij je levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Peer leveren en installeren. Meer te weten komen over ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat is mogelijk via de webshop.