Menu
Your Cart

Train thuis in Paal met een loopband van Fitness Specialist

Je conditie op peil houden? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Paal met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Paal

De levering en installatie van je loopband in Paal kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma alleen merken van de bovenste plank. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Paal. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Paal te installeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je fitheid het hele jaar door op peil gehouden.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. Jouw wensen vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Paal wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons gamma? In onze showroom ben je meer dan welkom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat kan via onze webshop.