Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Overpelt? Fitness Specialist is het juiste adres

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen huis in Overpelt. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande apparatuur en een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Overpelt? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. In ons aanbod vind je enkel topmerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Overpelt leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Overpelt

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Overpelt worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw prioriteiten. Merk je na de montage problemen of schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij staan altijd voor je klaar.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Overpelt plaatsen en leveren. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.