Menu
Your Cart

Train thuis in Oudsbergen met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je fitheid werken? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen huis in Oudsbergen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Oudsbergen

De levering en installatie van je loopband in Oudsbergen kan Fitness Specialist voorzien. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat alleen uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Oudsbergen geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Oudsbergen? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Oudsbergen wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.