Menu
Your Cart

Vanuit huis in Opoeteren werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

werken aan je conditie? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Opoeteren met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande apparatuur. Op die manier kan je zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Opoeteren wil monteren? Onze medewerkers staan je bij met advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Opoeteren

De levering en installatie van je loopband in Opoeteren kan door Fitness Specialist voorzien worden. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw prioriteiten en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan op ons rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bevat alleen klassemerken en bovendien geven we advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Opoeteren geleverd. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw prioriteiten. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Opoeteren geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat doe je via de webshop.