Menu
Your Cart

Train thuis in Opitter met een loopband van Fitness Specialist

Behoefte om aan je fitheid te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woonst in Opitter. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan jij zorgeloos genieten van een sportsessie in eigen huis.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Opitter

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Opitter komen afleveren én installeren. Dan hoef je je bij de installatie geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de installatie? Contacteer ons dan gerust. Wij staan altijd voor je klaar.

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Opitter? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma alleen topmerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Opitter wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Opitter geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons gamma te weten komen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Scrol dan alvast eens door onze webshop.