Menu
Your Cart

Train thuis in Opgrimbie met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen huis in Opgrimbie. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bestaat alleen uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Opgrimbie leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Opgrimbie

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Opgrimbie leveren én plaatsen. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de plaatsing schade of een ander probleem op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Opgrimbie? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die volledig past bij je levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Opgrimbie wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.