Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Opglabbeek? Fitness Specialist is het juiste adres

Behoefte om aan je conditie te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Opglabbeek met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Opglabbeek

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Opglabbeek komen leveren én installeren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de montage? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor je.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat alleen klassemerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Opglabbeek geleverd wordt. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Opglabbeek? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo wordt je fitheid het hele jaar door op peil gehouden.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die compleet past bij je levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Opglabbeek wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons aanbod te weten komen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.