Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Nieuwerkerken met een loopband van Fitness Specialist

werken aan je conditie? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen huis in Nieuwerkerken met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit klassemerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Nieuwerkerken. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Nieuwerkerken

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Nieuwerkerken worden geleverd én geïnstalleerd. Zo ben je er zeker van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw wensen en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij helpen je graag. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Nieuwerkerken? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je intervaltraining gemakkelijk instellen via de programmatie en is het tempo vlot te regelen. Je conditie hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw voorkeuren. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Nieuwerkerken monteren en leveren. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Via onze webshop kan het.