Menu
Your Cart

Loopband kopen in Niel-bij-As? Dat doe je bij Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Niel-bij-As met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma alleen merken van de bovenste plank. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Niel-bij-As geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Niel-bij-As? Onze medewerkers geven gepast advies mee. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Niel-bij-As

De levering en installatie van je loopband in Niel-bij-As kan door Fitness Specialist voorzien worden. Dan hoef je je bij de montage geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw prioriteiten, helpen we je meteen op weg. Merk je na de plaatsing problemen of schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Je kan altijd op ons rekenen.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Niel-bij-As geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons gamma? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Via onze webshop kan het.