Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Neerrepen

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Neerrepen met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Neerrepen

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Neerrepen leveren én monteren. Dan hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je na de installatie problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel klassemerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Neerrepen leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Nog niet absoluut over de installatie van een loopband bij je thuis in Neerrepen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw wensen. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Neerrepen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand bekijken? Via onze webshop kan het.