Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Neeroeteren

Je conditie op peil houden? Dat doe je gewoon vanuit je eigen woonst in Neeroeteren met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen en een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Neeroeteren

De levering en installatie van je loopband in Neeroeteren kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw prioriteiten en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de installatie problemen of schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor je.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Neeroeteren te monteren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier zonder twijfel bij gebaat. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij verkopen enkel klassemerken en geven advies op maat van jouw prioriteiten. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Neeroeteren leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ben je absoluut zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Neeroeteren wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Via onze webshop kan het.