Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Neerglabbeek met een loopband van Fitness Specialist

Graag je conditie op peil houden? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Neerglabbeek met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen topmerken. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Neerglabbeek leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

De voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Neerglabbeek? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Neerglabbeek

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Neerglabbeek leveren én monteren. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je schade of problemen op na de installatie? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Neerglabbeek geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Via onze webshop kan het.