Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Mopertingen?

Werken aan je conditie? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen woning in Mopertingen met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie investeert in een loopband van Fitness Specialist, maakt de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben alleen klassemerken in ons gamma. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Mopertingen. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Mopertingen te installeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je conditie kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Mopertingen

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Mopertingen komen afleveren én plaatsen. Dan hoef je je bij de installatie geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw prioriteiten. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Mopertingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons gamma? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.