Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Molenbeersel?

Je conditie op peil houden? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Molenbeersel met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier kan je zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Molenbeersel wil monteren? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Molenbeersel

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Molenbeersel leveren én installeren. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je schade of problemen op na de montage? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Op ons kun je rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod alleen klassemerken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Molenbeersel. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw wensen. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Molenbeersel wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Dat kan via onze webshop.