Menu
Your Cart

Loopband kopen in Moelingen? Dat doe je bij Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woonst in Moelingen. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo geniet jij zorgeloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Moelingen

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Moelingen leveren én plaatsen. Dan hoef je je bij de installatie geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw wensen en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij staan altijd voor je klaar.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Moelingen? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben enkel merken van de bovenste plank in ons aanbod. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Moelingen wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Moelingen wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Scrol dan alvast eens door onze webshop.