Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Millen met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woonst in Millen. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Millen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Millen

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Millen leveren én monteren. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel klassemerken en geven advies op maat van jouw wensen. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Millen leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Millen leveren en monteren. Ons aanbod grondiger leren kennen? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.