Menu
Your Cart

Loopband kopen in Membruggen? Dat doe je bij Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Membruggen met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Membruggen

De levering en installatie van je loopband in Membruggen kan Fitness Specialist voorzien. Dan hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw wensen en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de montage dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Nog niet absoluut over de installatie van een loopband bij je thuis in Membruggen? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden. bowflex loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat alleen merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Membruggen wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Membruggen geleverd en geïnstalleerd wordt. Ons aanbod beter leren kennen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Via onze webshop kan het.