Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Meeswijk?

Graag je conditie op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen woning in Meeswijk. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan jij zorgeloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Meeswijk leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Meeswijk wil plaatsen? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Je conditie kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Meeswijk

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Meeswijk worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Advies en service op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Meeswijk plaatsen en leveren. Wil je ons aanbod beter leren kennen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Dat kan via onze webshop.