Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Mechelen-aan-de-Maas?

Wil je je conditie graag op peil houden? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Mechelen-aan-de-Maas met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen en een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Mechelen-aan-de-Maas? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Mechelen-aan-de-Maas

De levering en installatie van je loopband in Mechelen-aan-de-Maas kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Merk je schade of problemen op na de montage? Geef ons dan gerust een seintje. Op ons kun je rekenen. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. We geven advies op jouw maat en hebben alleen A-merken in ons aanbod. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Mechelen-aan-de-Maas. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Mechelen-aan-de-Maas leveren en monteren. Ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.