Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Martenslinde met een loopband van Fitness Specialist

Je conditie op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woning in Martenslinde. Al meer dan 15 jaar is de Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Martenslinde

De levering en installatie van je loopband in Martenslinde kan Fitness Specialist voorzien. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw prioriteiten, helpen we je meteen op weg. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Je kan op ons rekenen.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel topmerken in ons gamma. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Martenslinde leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Martenslinde te installeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je fitheid kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Martenslinde wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons gamma? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.