Menu
Your Cart

Loopband kopen in Maasmechelen? Dat doe je bij Fitness Specialist

Wil je je conditie graag op peil houden? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Maasmechelen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen en een klantgerichte service. Zo kan jij zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben alleen merken van de bovenste plank in ons aanbod. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Maasmechelen. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Maasmechelen? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Maasmechelen

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Maasmechelen leveren én monteren. Dan hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Maasmechelen wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat doe je via de webshop.