Menu
Your Cart

Train thuis in Maaseik met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Maaseik met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Maaseik

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Maaseik leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat alleen uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Maaseik leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Maaseik te monteren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Advies en service op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw wensen. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Maaseik wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Via onze webshop kan het.