Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Lummen? Fitness Specialist is het juiste adres

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Lummen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Lummen wil monteren? Laat je gerust bijstaan door één van onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Lummen

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Lummen leveren én installeren. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan altijd op ons rekenen. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Lummen leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Lummen wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Via onze webshop kan het.