Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Lommel met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je fitheid werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Lommel met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Op die manier kan je zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Lommel

De levering en installatie van je loopband in Lommel kan Fitness Specialist voorzien. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor onze klanten.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Lommel? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bevat alleen A-merken en bovendien geven we advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Lommel geleverd. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Lommel geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat is mogelijk via de webshop.