Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Leut? Fitness Specialist is het juiste adres

Wil je graag aan je fitheid werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Leut met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan jij zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Leut

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Leut leveren én plaatsen. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Dan kan je ons altijd contacteren. Je kan altijd op ons rekenen.

De voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Leut? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven advies op jouw maat en hebben enkel klassemerken in ons aanbod. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Leut. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die compleet past bij je levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Leut installeren en leveren. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.