Menu
Your Cart

Vanuit huis in Leopoldsburg werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Graag je conditie op peil houden? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Leopoldsburg met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Leopoldsburg

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Leopoldsburg leveren én monteren. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor onze klanten.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw wensen. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Leopoldsburg leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Leopoldsburg? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Leopoldsburg geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat kan via onze webshop.