Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Lauw?

Wil je je conditie graag op peil houden? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Lauw met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Lauw wil plaatsen? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je conditie hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Lauw

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Lauw leveren én plaatsen. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw wensen. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Contacteer ons dan gerust. Je kan op ons rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. Wij verkopen enkel A-merken en geven advies op maat van jouw voorkeuren. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Lauw leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Lauw wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.