Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Lanaken? Fitness Specialist is het juiste adres

Je fitheid op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woonst in Lanaken. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan jij zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Lanaken

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Lanaken worden geleverd én geïnstalleerd. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw wensen. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor je.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Lanaken? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie vlug last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel A-merken in ons aanbod. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Lanaken wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Lanaken geleverd en geïnstalleerd wordt. Ons aanbod grondiger leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat is mogelijk via de webshop.