Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Koersel?

Graag je fitheid op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woning in Koersel. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Koersel

De levering en installatie van je loopband in Koersel kan door Fitness Specialist voorzien worden. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij zijn er voor je.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Koersel? Laat je gerust bijstaan door één van onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. In ons gamma vind je alleen A-merken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Koersel geleverd. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw voorkeuren. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Koersel monteren en afleveren. Ons gamma grondiger leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.