Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Kleine-Spouwen?

Werken aan je fitheid? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Kleine-Spouwen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Kleine-Spouwen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma enkel topmerken. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Kleine-Spouwen leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Kleine-Spouwen

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Kleine-Spouwen leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw voorkeuren. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan altijd op ons rekenen.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Kleine-Spouwen installeren en afleveren. Wil je meer te weten komen over ons gamma? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Scrol dan alvast eens door onze webshop.