Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Kleine-Brogel

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat doe je gewoon vanuit je eigen woonst in Kleine-Brogel met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo geniet jij zonder problemen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. In ons aanbod vind je enkel topmerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Kleine-Brogel wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Kleine-Brogel wil monteren? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Daarnaast kan je intervaltraining eenvoudig instellen via de programmatie en is het tempo vlot te reguleren. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Kleine-Brogel

De levering en installatie van je loopband in Kleine-Brogel kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Contacteer ons dan gerust. Op ons kun je rekenen.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw wensen vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die compleet past bij je levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Kleine-Brogel wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat kan via onze webshop.