Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Kinrooi met een loopband van Fitness Specialist

Behoefte om aan je fitheid te werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Kinrooi met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Kinrooi te installeren? Onze medewerkers staan je bij met advies. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Kinrooi

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Kinrooi leveren én monteren. Zo blijven je vloeren en muren zeker schadevrij. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan altijd op ons rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel A-merken in ons aanbod. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Kinrooi geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Kinrooi wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat kan via onze webshop.