Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Kessenich? Fitness Specialist is het juiste adres

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Kessenich met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Nog niet zonder twijfel over de installatie van een loopband bij je thuis in Kessenich? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel A-merken. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Kessenich leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Kessenich

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Kessenich leveren én installeren. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan op ons rekenen.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Kessenich plaatsen en leveren. Ons aanbod beter leren kennen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.