Menu
Your Cart

Train thuis in Kerkom-bij-Sint-Truiden met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen huis in Kerkom-bij-Sint-Truiden. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Kerkom-bij-Sint-Truiden leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Contacteer ons dan gerust. Je kan altijd op ons rekenen.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit A-merken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Kerkom-bij-Sint-Truiden geleverd wordt. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel. bowflex loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Kerkom-bij-Sint-Truiden wil installeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw voorkeuren. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Kerkom-bij-Sint-Truiden geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Scrol dan alvast eens door onze webshop.