Menu
Your Cart

Vanuit huis in Kanne werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Kanne met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven advies op jouw maat en hebben alleen topmerken in ons aanbod. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Kanne geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Kanne te plaatsen? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je conditie hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil. rebound loopband

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Kanne

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Kanne worden geleverd én geïnstalleerd. Zo ben je er absoluut van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw wensen en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Kanne plaatsen en leveren. Ons aanbod beter leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Via onze webshop kan het.