Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Jesseren

Behoefte om aan je conditie te werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Jesseren met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding als sportkledij is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis.

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Jesseren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je intervaltraining eenvoudig instellen via de programmatie en is het tempo vlot te reguleren. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma enkel topmerken. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Jesseren geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Jesseren

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Jesseren komen afleveren én installeren. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij staan altijd voor je klaar.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Jesseren geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons gamma? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat kan via onze webshop.