Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Houthalen-Helchteren

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Houthalen-Helchteren met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten. Zo kan jij zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Houthalen-Helchteren te installeren? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Houthalen-Helchteren

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Houthalen-Helchteren komen leveren én plaatsen. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw voorkeuren en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan op ons rekenen. bowflex loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel klassemerken in ons aanbod. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Houthalen-Helchteren leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Houthalen-Helchteren wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.