Menu
Your Cart

Vanuit huis in Houthalen werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Wil je je conditie graag op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woning in Houthalen. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Houthalen

De levering en installatie van je loopband in Houthalen kan door Fitness Specialist voorzien worden. Zo ben je er absoluut van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan op ons rekenen.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Houthalen te monteren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel merken van de bovenste plank. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Houthalen. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Houthalen geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod beter leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat doe je via de webshop.